 
                    
                          
                              Lækkert og sundt. Denne proteinholdige karry er lavet med kikærter, grønkål og velduftende krydderier og er det perfekte måltid midt på ugen.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Grøntsager
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
			        
			            Sauteusegryde m/ glaslåg Toughened Non-Stick 
		
			            
			            
			                
    
        
			        
			        
			        
			        
	            
            
            
    
    
        
        
        
            
                
                
                
                    
                        
                    
                
            
	1.459,00 kr.
	
            
        
    
        
    
			            
			        
        Ingredienser
    
    
        Fremgangsmåde
    
Ingredienser
TIL KARRY 
                            - Olivenolie
- 1 rødløg, skåret i små tern
- 4 fed hvidløg, hakket
- 5 cm ingefær, hakket
- 1 tsk chiliflager
- 1 tsk gurkemejepulver
- Salt og peber efter smag
- 2 dåser à 400 g kikærter
- 500 ml grøntsagsbouillon
- 250 ml piskefløde
- 200 g grønkål
- Saft fra 1 citron
- 10 g frisk timian, plukket
VED SERVERING 
                            - Grillede tomater
- Feta
- Oliven
- 
                            Fremgangsmåde
- 
                                1Sæt en Le Creuset toughened non-stick sauterpande på 30 cm over medium varme med lidt olivenolie på. Tilsæt løget, når den er varmt, og rør rundt i ca. 2-3 minutter, indtil det dufter.
- 
                                2Tilsæt hvidløg og ingefær, og steg i yderligere et minut. Tilsæt chiliflager og gurkemeje, og rør rundt, indtil krydderierne er ristede og dufter. Tilsæt derefter salt og peber efter eget ønske.
- 
                                3Tilsæt begge dåser med kikærter, og gem væsken (den skal bruges til at jævne karryen). Lad kikærterne få farve fra gurkemejen og blive bløde under konstant omrøring i ca. 5 minutter.
- 
                                4Når kikærterne er faldet lidt sammen, tilsættes grøntsagsbouillon. Lad det hele simre i 30-40 minutter under hyppig omrøring.
- 
                                5Smag til, og juster evt. krydderierne her. Tilsæt grønkålen, og rør rundt i 3-4 minutter, indtil grønkålen er faldet sammen. Rør fløde, citronsaft og timian i, og smag til efter egen smag.
- 
                                6Servér med ristede tomater, oliven, feta og evt. ekstra chili.
 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
                
                
                
                
                
	             
	             
	             
	             
	             
	             
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
    