![Vin chaud med stjerneanis](/on/demandware.static/-/Library-Sites-lc-sharedLibrary/default/dw7ee691ca/images/recipe/HD_PNG_LC_20200430_DK_RC_CI_r0000000000589_DAN.png)
Vin chaud er franskmændenes svar på skandinavernes gløgg. En traditionel vinteropskrift på varm vin med krydderier.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 1 flaske rødvin
- 8-10 stjerneanis
- 6 kanelstænger
- 75 g sukker
- 3 usprøjtede appelsiner
-
Fremgangsmåde
-
1Hæld rødvinen i en gryde med stjerneanis, kanelstænger og sukker
-
2Skyl appelsinerne og skær dem i skiver. Læg appelsinskiverne i gryden, tænd for varmen og opvarm vinen til kogepunktet, uden at det dog kommer op og koge. Derefter skrues ned til jævn varme.
-
3Rør i gryden, til sukkeret er opløst, og smag til.
-
4Server i krus.