Syltede rødløg

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Syltede rødløg
Det er måske ikke en ret, du har prøvet før, men det burde du gøre. Kyllingebrysterne fyldes med den lækreste fars og tilberedes i selskab med smagfulde skovsvampe og hvidvin, som gør retten helt uimodståelig.
HOVEDINGREDIENSER
  • Grøntsager
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 3-4 mellemstore rødløg
  • 4-5 dl alm. eddike
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk. peberkorn
  • + evt. dild, laurbærblade, allehånde, kanel, stjerneanis, kardemommekapsler, chiliflager, nelliker, sennepsfrø eller lign. (kan undlades)
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Skær løgringene i tynde skiver og kom dem i en skoldet glas
  • 2
    Kog eddike og sukker op i en gryde sammen med peberkorn og evt. krydderier
  • 3
    Hæld eddikeblandingen over løgene
  • 4
    Luk glasset og opbevar køligt
  • 5
    De syltede rødløg kan holde sig i cirka 2-3 uger