Sprøde krabbemuffins

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
10+ 10+
Sprøde krabbemuffins
Opskrift på lækre og sprøde krabbemuffins - perfekte til snackbordet.
HOVEDINGREDIENSER
  • Fisk og skaldyr
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 200 g butterdej
  • 300 g krabbekød
  • 1 usprøjtet lime
  • 1 spsk. sød chilisauce
  • 1 æg
  • 1 bundt koriander
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Tænd ovnen på 200° C.
  • 2
    Rul butterdejen ud på køkkenbordet, og udstik små cirkler ca. 5 cm i diameter. Tryk cirklerne ned i en mini muffinform.
  • 3
    Rør krabbekødet sammen med fintrevet skal og saft fra limefrugten. Tilsæt chilisauce og æg. Hak korianderen og kom den i, og rør godt sammen.
  • 4
    Fordel krabbefyldet i mini muffinformen. Bag krabbemuffinsene i 12-15 minutter, til de er sprøde.
  • 5
    Tag dem ud af formen, og lad dem køle af på en bagerist.