Øvelse gør mester, og når du har øvet dig i lave de her røsti, vil morgenmad eller frokost aldrig være det samme igen.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Grøntsager
 
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
			        
			            Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern 
		
			            
			            
			                
    
        
			        
			        
			        
			        
	            
            
            
    
    
        
        
        
            
                
                
                
                    
                        
                    
                
            
	1.729,00 kr.
	
            
        
    
        
    
			            
			        
        Ingredienser
    
    
        Fremgangsmåde
    
Ingredienser
TIL RØSTIEN AF SØD KARTOFFEL 
                            - 3 store normale kartofler, skrællet (600 g)
 - 2 mellemstore søde kartofler, skrællet (400 g)
 - 2 store æg, piskede
 - 5 ml stødt koriander
 - 5 ml stødt spidskommen
 - 100 g smør
 - Havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
 - 60 ml olivenolie
 
VED SERVERING 
                            - 100 g røget laks
 - 30 ml creme fraiche
 - 15 g kapers
 - Dild, til servering
 - Kværnet sort peber, til servering
 - Syltede rødløg, til servering
 - Skrællede sellerisløjfer til pynt
 - Friske citronbåde til presning
 
- 
                            
Fremgangsmåde
 - 
                                1Riv de almindelige og de søde kartofler på den tykke side af et rivejern.
 - 
                                2Skyl ikke kartoflerne, da det fjerner stivelsen. Læg kartoflerne i et viskestykke og pres den overskydende væde ud. Dette giver en sprød røsti, som ikke er fugtig. Læg de tørrede kartofler i en skål med æg, salt, peber, koriander og spidskommen. Krydr godt med salt og peber og hæld lidt smeltet smør over.
 - 
                                3Placer en Le Creuset 26 cm Signature stegepande over medium til lav varme. Tilføj en god mængde olivenolie og 15 g smør i gryden og lad det varme op. Når smørret bobler, så læg nok revet kartoffelblanding i panden til at dække bunden med et lag, som er 1 cm - 2 cm tykt. Tryk det sammen til et tyndt lag med en dejskraber. Læg en klat smør oven på røstien efter 2 minutter. Tilbered i 4-5 minutter eller indtil du kan se, at kanten bliver sprød og gyldenbrun.
 - 
                                4Hæld en god mængde olivenolie langs kanten af røstien; det vil hjælpe med at løsne den, før den vendes. Når røstien kan bevæge sig, når du ryster panden, er den klar til at blive vendt.
 - 
                                5Læg en tallerken oven på panden, og vend forsigtigt røstien over på tallerkenen. Placer røstien tilbage i pande og forsæt tilberedningen af den anden side i yderligere 3 minutter. Røsti er nemt have med at gøre, hvis den falder lidt fra hinanden, kan den trykkes sammen igen og tilberedes lidt længere.
 - 
                                6Til servering toppes med creme fraiche, røget laks, kapers, dild og sort peber. Pynt med skrællet selleri og syltede rødløg.
 - 
                                7Server med det samme.