 
                    
                          
                              Nyd en hjemmelavet panna cotta enten i den klassiske udgave eller tvistet med forskellige lækre toppings som friske bær, chai eller hvid chokolade.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Mælkeprodukt
        Ingredienser
    
    
        Fremgangsmåde
    
Ingredienser
- 300 ml mælk
- 300 ml fløde
- Kornene af 1 stang vanilje
- 2 spsk. sukker
- 4 blade husblas
- Din valgte smagsvariant
Smagsvarianter og topping:
                            Blåbær:
                            - Tilsæt 4 spsk. blåbær til fløde/mælkeblandingen. Pynt med friske blåbær og et drys flormelis.
Jordbær og rose:
                            - Erstat vaniljen med 1 spsk. rosenvand. Pynt med jordbær.
Lime og kokosmælk:
                            - Erstat mælken med kokosmælk, og erstat vaniljen med 1 spsk. lime-/citronskal. Pynt med kokosflager eller lime-/citronskal.
Chai:
                            - Tilsæt 1 spsk. chaikrydderi til fløde/mælkeblandingen inden opvarmning. Pynt med et drys kanelsukker.
Vanilla bean:
                            - Pynt med flager af hvid chokolade.
- 
                            Fremgangsmåde
- 
                                1Placer en gryde på kogeplade med lav varme.
- 
                                2Hæld mælk, fløde, vaniljekorn og sukker i gryden og varm forsigtigt op, indtil sukkeret er smeltet.
- 
                                3Blødgør imens de fire blade husblas i koldt vand i 5 minutter og klem vandet af, inden de kommes i gryden.
- 
                                4Fjern gryden fra varmen og lad husblassen blive opløst, før den cremede blanding fordeles i 6 mini ramekiner.
- 
                                5Dæk til og sæt på køl i 6 timer eller natten over, indtil de har sat sig.
 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
                
                
                
                
                
	             
	             
	             
	             
	             
	            