SS0326
SS0326
Kasserollesæt m/ 3 dele Essential 3-ply rustfrit stål
Kasserollesæt m/ 3 dele Essential 3-ply rustfrit stål
Kasserollesæt m/ 3 dele Essential 3-ply rustfrit stål
Kasserollesæt m/ 3 dele Essential 3-ply rustfrit stål
Kasserollesæt m/ 3 dele Essential 3-ply rustfrit stål
Kasserollesæt m/ 3 dele Essential 3-ply rustfrit stål
Kasserollesæt m/ 3 dele Essential 3-ply rustfrit stål
Kasserollesæt m/ 3 dele Essential 3-ply rustfrit stål
Kasserollesæt m/ 3 dele Essential 3-ply rustfrit stål

Pinch to zoom

Nyhed

Kasserollesæt m/ 3 dele Essential 3-ply rustfrit stål

3.719,00 kr.
inkl. moms
Kasserollesæt m/ 3 dele Essential 3-ply rustfrit stål
Kasserollesæt m/ 3 dele Essential 3-ply rustfrit stål
Rediger
3.719,00 kr.
inkl. moms
delivery

Gratis levering

ved køb over 500 kr.

calendar

30 dages fuld returret

pots

100 år med godt håndværk

Dette kasserollesæt – inklusive størrelserne 16cm, 18cm og 20cm – gør det lige så nemt at lave mad til en person som at lave mad til to. Fra Bechamel til glasur – vores Essential 3-ply rustfrit stål fordeler varmen jævnt og giver lækre resultater. Den børstede finish og håndtag, der forbliver kølige på kogesektionen, tilføjer skønhed og praktisk anvendelighed.
Funktioner:
  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på anlæg verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

  • Vælg din kogeplade: Vores 3-ply køkkenudstyr i rustfri stål er velegnet til alle typer kogeplader og almindelig ovnanvendelse og tåler op til 260°C. Ikke egnet til mikrobølgeovne.

Materiale:

Rustfrit stål

Produceret i:

Indien

Garanti:

Livstidsgaranti

SKU:

53090000010000

Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering
Pleje

Tåler opvaskemaskine

Før du tager produktet i brug:
  • Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

  • Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

  • Når du steger første gang, tilføjes vegetabilsk olie eller majsolie, så bunden er dækket. Olien varmes op ved svag varme, og produktet bevæges rundt, så indersiden dækkes. Tag produktet af varmen, lad det køle ned og tør det af med et stykke rent køkkenrulle.

Madlavning:
  • Pas på dig selv: brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

  • Vi anbefaler, at du kun bruger Le Creuset silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmeresistent plastik. Metalredskaber kan benyttes med forsigtighed, men de må ikke skrabes hen over overfladerne, da det kan forvolde skade.

  • Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.

  • Tilberedning ved medium eller lav varme giver de bedste resultater – selv når du steger og svitser. Lad produktet varme gradvist op for at få mad, der smager fantastisk og er jævnt tilberedt. Hvis du har brug for en højere varme, kan du skrue ned, når du har opnået den ønskede temperatur.

  • Ved madlavning uden fedt skal du forvarme dit produkt til medium varme i ca. 2 minutter. Derefter kan du lægge din mad på. Hold altid øje med dit kogegrej - en tør non-stickoverflade må ikke overophede. Det kan forårsage skader.

  • Ved madlavning på induktionskomfur bør du undgå at bruge "boost"-funktionen, da den kun skal bruges til hurtig opvarmning af store mængder vand.

  • Hvis du bruger salt, skal du ikke drysse det direkte på en overflade af rustfrit stål. For at undgå skader tilsættes det til varm væske eller mad.

  • For at få de bedste resultater skal du placere dit produkt på en plade eller rist. Stil aldrig dit produkt direkte på bunden af din ovn. Det kan øge madlavningstemperaturen og føre til en hurtigere, ukontrolleret tilberedningsproces, som kan forårsage skader.

  • Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

Rengøring:
  • Lad altid produktet køle af i nogle minutter, før du påbegynder rengøringen. Sænk ikke produktet ned i eller fyld det med koldt vand, når det er varmt. Ekstreme temperaturændringer kan forårsage skader i emaljen.

Ovnens Grill
Ovnens Grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kogeplade
Keramisk kogeplade
Gas
Gas
Induktion
Induktion
Dette kasserollesæt – inklusive størrelserne 16cm, 18cm og 20cm – gør det lige så nemt at lave mad til en person som at lave mad til to. Fra Bechamel til glasur – vores Essential 3-ply rustfrit stål fordeler varmen jævnt og giver lækre resultater. Den børstede finish og håndtag, der forbliver kølige på kogesektionen, tilføjer skønhed og praktisk anvendelighed.
Funktioner:
  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på anlæg verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

  • Vælg din kogeplade: Vores 3-ply køkkenudstyr i rustfri stål er velegnet til alle typer kogeplader og almindelig ovnanvendelse og tåler op til 260°C. Ikke egnet til mikrobølgeovne.

Materiale:

Rustfrit stål

Produceret i:

Indien

Garanti:

Livstidsgaranti

SKU:

53090000010000

Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering
Pleje

Tåler opvaskemaskine

Før du tager produktet i brug:
  • Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

  • Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

  • Når du steger første gang, tilføjes vegetabilsk olie eller majsolie, så bunden er dækket. Olien varmes op ved svag varme, og produktet bevæges rundt, så indersiden dækkes. Tag produktet af varmen, lad det køle ned og tør det af med et stykke rent køkkenrulle.

Madlavning:
  • Pas på dig selv: brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

  • Vi anbefaler, at du kun bruger Le Creuset silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmeresistent plastik. Metalredskaber kan benyttes med forsigtighed, men de må ikke skrabes hen over overfladerne, da det kan forvolde skade.

  • Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.

  • Tilberedning ved medium eller lav varme giver de bedste resultater – selv når du steger og svitser. Lad produktet varme gradvist op for at få mad, der smager fantastisk og er jævnt tilberedt. Hvis du har brug for en højere varme, kan du skrue ned, når du har opnået den ønskede temperatur.

  • Ved madlavning uden fedt skal du forvarme dit produkt til medium varme i ca. 2 minutter. Derefter kan du lægge din mad på. Hold altid øje med dit kogegrej - en tør non-stickoverflade må ikke overophede. Det kan forårsage skader.

  • Ved madlavning på induktionskomfur bør du undgå at bruge "boost"-funktionen, da den kun skal bruges til hurtig opvarmning af store mængder vand.

  • Hvis du bruger salt, skal du ikke drysse det direkte på en overflade af rustfrit stål. For at undgå skader tilsættes det til varm væske eller mad.

  • For at få de bedste resultater skal du placere dit produkt på en plade eller rist. Stil aldrig dit produkt direkte på bunden af din ovn. Det kan øge madlavningstemperaturen og føre til en hurtigere, ukontrolleret tilberedningsproces, som kan forårsage skader.

  • Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

Rengøring:
  • Lad altid produktet køle af i nogle minutter, før du påbegynder rengøringen. Sænk ikke produktet ned i eller fyld det med koldt vand, når det er varmt. Ekstreme temperaturændringer kan forårsage skader i emaljen.

Ovnens Grill
Ovnens Grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kogeplade
Keramisk kogeplade
Gas
Gas
Induktion
Induktion