ES54207
ES54207

Dyb gryde m/låg Signature rustfrit stål

5 out of 5 Customer Rating
Dyb gryde m/låg Signature rustfrit stål
Rediger
  • Vælg din størrelse.
1.549,00 kr. - 2.119,00 kr.
inkl. moms
Denne gryde bliver hurtigt og jævnt varm takket være dens særlige opbygning i tre lag. Den er ideel til al slags hverdagsmad i køkkenet: fra kogning af pasta, kartofler eller ris til gryde- og karryretter. De laserskårne markeringer på grydens inderside gør det nemt at måle undervejs.
Funktioner
  • Et moderne ikon: Dette produkt er designet med vores karakteristiske tre ringe, så det matcher vores ikoniske støbejernsgryder og kan indgå i din eksisterende Le Creuset-samling.

  • 3-ply-teknologi: To lag førsteklasses rustfrit stål kombineres med et lag aluminium i midten. De tre lag fordeler varmen jævnt og nænsomt i hele panden. Materialet er karakteriseret ved hurtig, jævn varmefordeling og er særligt velegnet til "hverdagskøkkenet".

  • De praktiske markeringer af kapacitet er designet til at gøre det endnu nemmere og sjovere at lave mad.

  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på fabrikker verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

  • Vælg din kogeplade: Vores Signature-kogegrej i rustfrit stål er velegnet til alle typer kogeplader og almindelig ovnbrug og kan tåle op til 260 °C. Ikke egnet til mikrobølgeovne.

Materiale

Rustfrit stål

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

ES54207

Ovnens Grill
Ovnens Grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kogeplade
Keramisk kogeplade
Gas
Gas
Induktion
Induktion
Opbevaring

Tåler fryseren

Pleje

Tåler opvaskemaskine

Før du tager produktet i brug

Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

Når du steger første gang, tilføjes vegetabilsk olie eller majsolie, så bunden er dækket. Olien varmes op ved svag varme, og produktet bevæges rundt, så indersiden dækkes. Tag produktet af varmen, lad det køle ned og tør det af med et stykke rent køkkenrulle.

Madlavning

Pas på dig selv: Brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.

Tilberedning ved medium eller lav varme giver de bedste resultater – selv når du steger og svitser. Lad produktet varme gradvist op for at få mad, der smager fantastisk og er jævnt tilberedt. Hvis du har brug for en højere varme, kan du skrue ned, når du har opnået den ønskede temperatur.

Ved madlavning på induktionskomfur bør du undgå at bruge "boost"-funktionen, da den kun skal bruges til hurtig opvarmning af store mængder vand.

Træk aldrig produktet hen over et komfur med glasplade, da det kan skade både produktets bund og glasset. I stedet bør du altid løfte produktet til og fra komfuret eller fra et blus til et andet.

Hvis du bruger salt, skal du ikke drysse det direkte på en overflade af rustfrit stål. For at undgå skader tilsættes det til varm væske eller mad.

Når den er varm, skal den stå på en varmeresistent overflade.

Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

Rengøring

Vent på at dit produkt køler af, før du begynder rengøringen.

Tør eventuelle madrester af produktets bund og sider. Hvis der er fastbrændt mad, fyldes produktet med varmt sæbevand, som du lader stå i 15-20 minutter, før du vasker op som normalt.

pleje & brug
Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering