Hvis du vil indfange fransk madlavnings liv og sjæl, kan det gøres i en enkelt gryderet, boeuf bourguignon. Le Creusets støbejernsgryder er gode til simremad.
Et grydebrød er i forvejen lækkert, men ved at tilføre surdej tager du din brødbagning til et nyt niveau. Surdejen sørger for en sprød skorpe og en saftig krumme.
Køb for 1000 kr. eller mere og modtag en minigryde i stentøj i valgfri farve gratis. Værdi: 249 kr. Gælder ikke allerede nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder. Regler og vilkår gælder. Læs mere her.
Det er let som en leg at bage hjemmelavede cookies, boller, minitærter og meget andet med denne tarteletform med 12 huller fra Le Creuset. Formen fordeler varmen jævnt for fantastiske resultater, og når dine lækkerier er færdige slipper non-stickbelægningen dem uden besvær. Kreér populære lækkerier til dine kære på få minutter!
Funktioner:
Løft sikkert: Vi har tilføjet varmeresistente silikonebelægninger på kanten for bedre greb og nemmere løft.
Klar til varmen: Vores bageudstyr er varmebestandigt op til 240 °C.
Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på anlæg verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.
Materiale:
Kulstofstål med non-stick-belægning
Produceret i:
Kina
Garanti:
Livstidsgaranti
SKU:
94100240000000
Levering39 kr. • 2-4 hverdageFri fragt over 500 kr.Returnering30 dages returret Læs mere her
Opbevaring:
Tåler fryseren
Før du tager produktet i brug:
Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).
Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.
For at få de bedste resultater skal du smøre indersiden af formen let før hver brug.
Madlavning:
Pas på dig selv: Brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.
Vi anbefaler, at du kun bruger Le Creusets silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmeresistent plastik. BRUG IKKE knive eller metalredskaber, da det kan give mærker og ridser i produktets overflade.
Rengøring:
Vent på at dit produkt køler af, før du begynder rengøringen.
Hver gang efter brug skal du vaske dit bageudstyr i hånden med varmt sæbevand.
Brug ikke rengøringsmidler med slibende effekt, stærkt slibende eller meget stive rengøringssvampe eller -børster på nogen af overfladerne.
Tør grundigt efter opvask og opbevar et tørt sted.
Ovn
ACDG
302.28400.93
Bemærk:
A = Bredde;
C = Højde;
D = Længde;
G = Vægt;
Størrelser vises i cm, kapacitet i L og vægt i kg.