576 results
OPSKRIFT
Klassiske æbleskiver
En helt klassisk opskrift på luftige æbleskiver. Når æbleskiverne laves i en æbleskivepande i støbejern, får de en dejlig sprød skorpe. Server æbleskiverne med syltetøj og flormelis.
VI BRUGTE
Æbleskivepande støbejern
OPSKRIFT
Pilaf
Pilaf-inspireret one-pot med kylling og ris. Karry, grøntsager og soltørrede tomater er kombineret, for at smagen og fremgangsmåde bliver ligesom en klassisk pilaf. En super enkel risret med masser af smag.
Brydeboller med mozzarella, hvidløg og purløg
SVÆRHEDSGRAD
Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter
OPSKRIFT
Brydeboller med mozzarella, hvidløg og purløg
De lækreste brydeboller med ost, der kan trækkes fra hinanden og nydes til en varm gryderet, en suppe eller en omgang tapas eksempelvis. Efter de kommer ud af ovnen, smøres de med en blanding af smeltet smør, olivenolie, salt og hvidløg og til sidst får de et gavmildt drys med hakket purløg. Her er de bagt i en buffetgryde (26 cm)
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Stegt and med appelsin og salvie
Tilføj et strejf af elegance til middagsbordet med denne sprøde, stegte and, glaseret med Seville-appelsinmarmelade.
VI BRUGTE
Oval gryde støbejern
OPSKRIFT
Stegte kartofler med hvidløgsconfit
Gyldne, sprøde kartofler i hvidløgsconfit i olivenolie – den eneste måde du vil tilberede dine stegte kartofler fra nu af!
VI BRUGTE
Kvadratisk bradepande Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Rosenkål med sprød bacon og parmesan
Sauteret rosenkål med bacon og ost er det perfekte tilbehør til din næste steg. Resterne kan endda bruges til at tilberede en velsmagende gratin.
VI BRUGTE
Saucepande m/Non-Stick belægning, låg og hjælpehåndtag Signature rustfrit stål
OPSKRIFT
Tranebær- og enebærglaseret laks
Denne glaserede laks er enkel, men imponerende, og er en utrolig smagfuld tilføjelse til bordet. Serveret perfekt sammen med nogle smørsauterede babyporrer eller en anden grøntsag.
VI BRUGTE
Bradepande støbejern
OPSKRIFT
Ingefær og pæredessert med kanel
Denne dessert er et glimrende alternativ til den traditionelle julekage, lavet med pocherede pærer, varme krydderier og en god mængde frisk ingefær.
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj
OPSKRIFT
Bagt havregrød med kokos og hindbær
Start din morgen helt rigtigt med denne sødlige havregrød, der er bagt i vores minigryder. Toppings kan skiftes ud alt efter din smag.
VI BRUGTE
Minigryde stentøj