Burgeren stammer oprindeligt fra USA, men her får du en nem opskrift på klassikeren med et nordisk twist.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Oksekød
 
        Ingredienser
    
    
        Fremgangsmåde
    
Ingredienser
- 600-800 g hakket oksekød
 - 6 kviste timian
 - salt og sort peber
 - 4 gode burgerboller
 
Rødbedesalsa:
                            - 100 g syltede rødbeder
 - 30 g kapers
 - 1 rødløg
 
Grov sennepsmayo:
                            - 3 spsk. god majonæse
 - 2 spsk. grov sennep
 - 15 g ristede hasselnødder
 
- 
                            
Fremgangsmåde
 - 
                                1Snit rødløget fint, og hak rødbederne i små tern.
 - 
                                2Blend alle ingredienserne til salsaen sammen og smag til med salt og peber.
 - 
                                3Rør majonæsen sammen med sennep og hakkede nødder.
 - 
                                4Hak timian fint, og bland det sammen med farsen.
 - 
                                5Del farsen i 4 stykker, klap dem godt sammen i hænderne, og lav 4 faste kugler.
 - 
                                6Klap dem derefter flade, og form dem til burgerbøffer med en kniv. Krydr godt med salt og peber.
 - 
                                7Steg bøfferne på en pande ved høj varme i 1 spsk. vegetabilsk olie i ca. 2 minutter på hver side.
 - 
                                8Lun burgerbollerne i ovnen, og smør dem med majonæse.
 - 
                                9Læg bøffen på underbollen, og fordel rødbedesalsaen ovenpå.
 - 
                                10Snit rødløget fint, og hak rødbederne i små tern.