![Mangosalsa med jalapeños og koriander](/on/demandware.static/-/Library-Sites-lc-sharedLibrary/default/dw630b1b16/images/content-recipes/HD_720/LC_20210105_GB_RC_CI_r0000000001608_ENG.jpg)
En frisk og spicy mangosalsa som omfavner alle de fantastiske smage fra Mexico.
HOVEDINGREDIENSER
- Frugt
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 2 friske jalapeños, skåret i små tern
- 3 mangoer, skåret i små tern
- 1 rød peber, skåret i små tern
- ½ agurk, skrællet og skåret i små tern
- 1 rødløg, finthakket
- ½ bundt friske koriander, grofthakket
- 2 fed hvidløg, finthakkede
- ¼ spsk. Chilipulver
- ¼ spsk. stødt spidskommen
- ¼ spsk. salt
- Peber, efter smag
- 3 spsk. limesaft
- 1 spsk. æblecidereddike
-
Fremgangsmåde
-
1Kom alle de udskårne grøntsager i en skål. Tilsæt alle krydderierne, limesaft og æblecidereddike, og bland det hele godt sammen. Smag salsaen til, og lad den gerne stå en times tid i køleskabet inden servering.
-
2Mangosalsaen egner sig godt som fyld eller tilbehør til tacos.
Tip:
Du kan opbevare mangosalsa i en lufttæt beholder i dit køleskab i op til to dage. Bemærk dog, at mangoerne bliver mere og mere bløde, og at salsaens tekstur ændrer sig.
![Le Creuset](https://www.lecreuset.dk/on/demandware.static/Sites-LCDK-Site/-/default/dwa1619bb4/images/chefs-notes.jpg)