Mangosalsa med jalapeños og koriander

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Mangosalsa med jalapeños og koriander
En frisk og spicy mangosalsa som omfavner alle de fantastiske smage fra Mexico.
HOVEDINGREDIENSER
  • Frugt
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 2 friske jalapeños, skåret i små tern
  • 3 mangoer, skåret i små tern
  • 1 rød peber, skåret i små tern
  • ½ agurk, skrællet og skåret i små tern
  • 1 rødløg, finthakket
  • ½ bundt friske koriander, grofthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakkede
  • ¼ spsk. Chilipulver
  • ¼ spsk. stødt spidskommen
  • ¼ spsk. salt
  • Peber, efter smag
  • 3 spsk. limesaft
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Kom alle de udskårne grøntsager i en skål. Tilsæt alle krydderierne, limesaft og æblecidereddike, og bland det hele godt sammen. Smag salsaen til, og lad den gerne stå en times tid i køleskabet inden servering.
  • 2
    Mangosalsaen egner sig godt som fyld eller tilbehør til tacos.
 
Tip:
Du kan opbevare mangosalsa i en lufttæt beholder i dit køleskab i op til to dage. Bemærk dog, at mangoerne bliver mere og mere bløde, og at salsaens tekstur ændrer sig.
 
 
Le Creuset