Gør tapasbordet lidt mere varieret med vores små krydrede, bagte kikærter. Kikærter brugs meget i det græske køkken, og de er gode til at optage krydderier og smag.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Grøntsager
 
        Ingredienser
    
    
        Fremgangsmåde
    
Ingredienser
- 1 dåse kikærter, drænet og skyllet
 - 1 spsk. rapsolie
 - ½ spsk. honning
 - 1 tsk. stødt gurkemeje
 - 1 tsk. karrypulver
 - ½ tsk. stødt spidskommen
 - Salt og peber
 
- 
                            
Fremgangsmåde
 - 
                                1Opvarm ovnen til 200 ˚C
 - 
                                2Kom alle ingredienserne i en stor skål og bland godt sammen
 - 
                                3Fordel kikærterne i to tapastallerkener
 - 
                                4Bag i ovnen i 15 minutter. Sørg for at vende rundt i dem, når halvdelen af tiden er gået. Så sikrer du dig, at de bliver sprøde
 - 
                                5Smag til med salt og peber inden servering