Krydrede, bagte kikærter

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
1-2 1-2
Krydrede, bagte kikærter
Gør tapasbordet lidt mere varieret med vores små krydrede, bagte kikærter. Kikærter brugs meget i det græske køkken, og de er gode til at optage krydderier og smag.
HOVEDINGREDIENSER
  • Grøntsager
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 1 dåse kikærter, drænet og skyllet
  • 1 spsk. rapsolie
  • ½ spsk. honning
  • 1 tsk. stødt gurkemeje
  • 1 tsk. karrypulver
  • ½ tsk. stødt spidskommen
  • Salt og peber
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Opvarm ovnen til 200 ˚C
  • 2
    Kom alle ingredienserne i en stor skål og bland godt sammen
  • 3
    Fordel kikærterne i to tapastallerkener
  • 4
    Bag i ovnen i 15 minutter. Sørg for at vende rundt i dem, når halvdelen af tiden er gået. Så sikrer du dig, at de bliver sprøde
  • 5
    Smag til med salt og peber inden servering