Nyd en lækker varm kop med en luksuriøs blanding af mørk chokolade og kardemomme. Du kan hurtigt lave to portioner på én gang. Hæld op i glassene, og nyd den sofistikerede, aromatiske smag.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Mælkeprodukter
 
- Chokolade
 
        Ingredienser
    
    
        Fremgangsmåde
    
Ingredienser
- 500 ml (2 kopper) stempelkaffe
 - 300 ml (1,2 kop) sødmælk
 - 100 g 70 % mørk chokolade, hakket
 - 3 kardemommekapsler, knuste
 - 4 spsk. honning
 
- 
                            
Fremgangsmåde
 - 
                                1Bland mælk, honning og kardemomme i en kasserolle over middel varme. Når blandingen simrer, tilsæt chokoladen, og sluk for varmen. Lad chokoladen smelte og kardemommen trække i et par minutter.
 - 
                                2Rør rundt, indtil chokoladen er helt opløst, og tag kardemommekapslerne ud. Når din kaffe er klar, røres chokolademælken i. Hæld op i dit On The Go krus, og nyd!