Denne semifreddo isdessert kombinerer konsistensen af den frosne mousse med flødeisens fyldighed og bliver til en drøm af en dessert. I denne opskrift bliver mosede jordbær og granatæblekerner rørt ind i blandingen for at give den en frisk frugtsmag.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Frugt
 
        Ingredienser
    
    
        Fremgangsmåde
    
Ingredienser
- 4 æg, delt i hvider og blommer
 - 100 g sukker
 - 1 spsk. vaniljepasta eller kornene af 1-2 stænger vanilje
 - ½ tsk. citronsyre
 - 1/4 l fløde, pisket
 - 100 g jordbær, blendet til mos
 - 100 g granatæblekerner
 
- 
                            
Fremgangsmåde
 - 
                                1Kom æggeblommer, 50 g sukker og vaniljepasta i en varmefast skål, og pisk til det bliver lyst og luftigt.
 - 
                                2Sæt skålen over et vandbad (en gryde med småsnurrende vand) og pisk, indtil blandingen har fordoblet sin størrelse.
 - 
                                3I en anden skål piskes æggehviderne med citronsyre og resten af sukkeret, indtil der dannes stive toppe.
 - 
                                4Vend flødeskummet forsigtigt sammen med begge æggeblandinger, og hæld det i et rektangulært stentøjsfad.
 - 
                                5Træk forsigtigt jordbærmos og granatæblekerner gennem moussen. Frys blandingen indtil den sætter sig, ca. 4-6 timer.